ЦСКА с първа победа в контролите

OFFNews 23 януари 2019 в 21:10 1165 0

ЦСКА постигна първа победа през зимната подготовка в Марбея, след като надигра с 1:0 китайския Шанхай Шенхуа в третата си контрола на испанска земя. Единственото попадение в мача реализира Али Соу.

Двата тима изиграха равностоен двубой, в който чистите положения бяха малко, но все пак по-настойчивият отбор, този на "червените", достигна до успеха.

Решителният момент настъпи в 80-ата минута. Жанио Бикел опита да подаде вдясно към свой съотборник, но топката рикошира в крак на бранител на Шанхай Шенхуа и по този начин се получи извеждащ пас към Али Соу, който се озова сам срещу вратаря и хладнокръвно реализира за крайното 1:0.

Така армейците постигнаха първа победа в предсезонните си контроли. Преди това те завършиха 1:1 с Бохум и загубиха с 1:3 от Академия Пушкаш.

Междувременно стана ясно, че трансферът на Мауридес в австрийския Рапид Виена е пред провал. Първоначално от Рапид обявиха, че играчът и агентът му са поставали неизпълними условия, а впоследствие информацията беше обогатена с твърдение, че бразилецът не е показал добра форма. Очакванията бяха, че в касата на ЦСКА ще влязат 1,3 милиона евро от този трансфер.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови