ЦСКА с готов проект за реконструкция на Българска армия

OFFNews Последна промяна на 13 януари 2019 в 10:48 1765 0

Ръководството на ЦСКА е изготвило план и проект за реконструкция на стадион "Българска армия", съобщава "Тема Спорт".

Целта е съоръжението да бъде преобразено. Очакванията са това да се случи или поне да започне да се случва през 2019 година.

През новата седмица - на 18 януари, петък, се очаква да влезе в сила новият Закон за спорта, който ще позволи на ЦСКА да вземе “Българска армия” и базата в Панчарево за 30 години вместо досегашните 10. Голяма е вероятността да се сключи и публично-частно партньорство, което ще наложи подписването на нов договор.

От ЦСКА имат добра комуникация с министъра на спорта Красен Кралев и очакват развитие по въпроса в най-скоро време. Самият Кралев заяви в последните дни, че се водят разговори с "червените".

"Ще си възстановят стадиона със собствени средства. Има много неща, които свършихме с екипа на Гриша Ганчев и вървим към финализиране на проекта. Вярвам, че в скоро време армейците ще се радват на нов стадион”, заяви Кралев през седмицата.

В последното си интервю през октомври и Гриша Ганчев си пожела да се постигне ново споразумение и публично-частно партньорство за "Българска армия" и Панчарево.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови