ЦСКА остана с бронза след изненадваща загуба

OFFNews 22 май 2021 в 21:49 1335 0

Отборът на ЦСКА ще се задоволи с бронзовите медали в Първа лига, след като допусна изненадваща загуба с 0:1 от новака ЦСКА 1948 в отложен двубой от 28-ия кръг. Загубата идва само няколко дни след спечелването на Купата на България от ЦСКА.

Така кръг преди края воденият от Любослав Пенев тим изостава на 4 точки от Локомотив Пловдив, който ще завърши втори. Шампион е Лудогорец.

В 65-ата минута домакините от ЦСКА 1948 стигнаха до победния гол. Марио Топузов откри резултата с удар по тревата от 16 метра, след като беше изведен в чиста позиция от Ивайло Чочев.

ЦСКА можеше да стигне до изравняване в петата минута на добавеното време, когато Лазар Марин настъпи Кайседо в наказателното поле и след разглеждане на ВАР реферът Георги Кабаков отсъди дузпа. Стражът на новака Даниел Наумов спаси удара на Кайседо и осигури победата на тима си.

"Има стари поговорки - когато не вкараш, ще ти вкарат. Какъвто и анализ да правим, когато не вкарваш, няма как да победиш.

Отборът игра добре, но не вкарваме голове. Това е темата и не само днес. Трябва да бъдем много по-концентрирани в тези моменти. Всеки един трябва да си направи заключения игра ли в неговите възможности.

Всеки мач е важен, всеки играе максимално мотивиран и настроен срещу нас. Не трябва да подценяваме нито един мач и нито един противник. Винаги трябва да играем на максимално високо ниво”, коментира Любослав Пенев.

“Много специална и сладка победа”, коментира колегата му Тодор Киселичков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!