ЦСКА 1948 пусна скъпи билети

OFFNews 21 май 2021 в 15:30 1559 0

Ръводството на ЦСКА 1948 пусна скъпи билети за привърженици на ЦСКА за предстоящата среща между двата тима. Двубоят от отложения двадесет и осми кръг на Първа лига е в събота (22 май) от 19:00 часа и ще се играе на Националния стадион "Васил Левски".

Също така, организаторите на двубоя прецениха да оставят централната част от сектор "Г" за буферна зона между двете агитки. Феновете на армейците е предвидено да бъдат настанени на "Лъвчето" на сектор "Г", откъм "В".

Цените на билетите са както следва:

- Сектор "В" - 35 лева

- Сектор "Г" - само за 34, 35 и 36-ти блок ("Лъвчето" откъм сектор "В") - 20 лева

От днес билети ще се продават само на касата до фен магазина на стадион "Българска армия", която ще е с работно време от 15:00 до 20:00 часа.
В деня на срещата касата ще работи от 11:00 часа до края на първото полувреме на двубоя. Поради задължителните ограничителни мерки билети ще се продават само за 50% от капацитета на отделните сектори.

"Готови сме за срещата, еуфорията се надявам да е отминала (б.р. от спечелването на Купата на България), имаше напрежение, емоции. Имаме важен мач утре, в сряда мач за първенство, то не е свършило.

За мен и футболистите трябва да завършим първенството както подобава, две победи търсим, ако има контузии ще направим ротации. Почти всички футболисти са получили шанс за изява.

Работим върху селекцията, имаме виждания, кой да остане, кой да не остане, приоритет са тези два мача, работим върху определени постове. Интересуват ме тези два мача, селекцията се прави непрекъснато, работи се върху нея. Искаме да се развиваме, да надграждаме, треньор съм, който иска да има конкуренция.

Първенството за нас не е завършило, купата отмина, трофеят е в нашата витрина, но остават два мача, те са на друго ниво, ще направим всичко възможно да спечелим тези два мача, това ни е целта.

Разчитам на всички футболисти. Работя с отбора от 35-40 дни, доволен съм от това, което постигаме във всяка една тренировка, имаме потенциал, ще продължим да го развиваме, можем да похвалим отбора и колектива", заяви треньорът на ЦСКА Любослав Пенев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови