Таран на Левски подновява тренировки през следващата седмица

OFFNews 26 октомври 2018 в 10:47 1392 0

Нападателят на Левски Сержиу Буш ще поднови тренировки следващата седмица. Таранът се възстановява от мускулна контузия и най-вероятно ще бъде готов за игра след паузата в първенството следващия месец, пише "Тема спорт".

През тази кампания нападателят загуби титулярното си място за сметка на Станислав Костов. Чужденецът взе участие в 5 мача в Първа лига, в които така и не успя да се разпише.

Той кара втория си сезон на "Герена". Общо за Левски има 45 мача и 13 гола. Очаква се на пълни обороти от неделя да тренират бразилското крило Паулиньо и естонския халф Богдан Вашчук.

Иначе "сините" посрещат днес Верея в мач от поредния кръг на Първа лига, а с оглед добрите игри на отбора, стадион "Георги Аспарухов" очаква над 10 000 зрители.

До вчера бяха продадени 8000 талона, а отпечатаните пропуски за сектор "А" са разпродадени, което ще рече близо 6000 - толкова е капацитетът на трибуната след ремонта.

Известно е, че като жест към привържениците на отбора, ръководството пусна билети със символична цена от по 1 лев. Преди мача са предвидени доста забавни игри за хората.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови