Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Талант на Монако преговаря с ЦСКА

OFFNews 13 юли 2018 в 11:59 1324 0

Белгийският нападател Адриен Бонджовани вече е в София и ще проведе преговори с ЦСКА. 18-годишният нападател бе на стадион "Българска армия" и изгледа мача на "червените" с Рига от Лига Европa.

Футболистът играе като нападател и има 1 мач за първия състав на Монако. Той е записал 12 двубоя, 5 гола и 5 асистенции за монегаските в младежката Шампионска лига през миналия сезон.

Бонджовани има договор с Монако до 2022 година, като има вероятност да играе като преотстъпен при "червените".

Иначе другото ново попълнение на ЦСКА Мауридес проведе първа тренировка със своите съотборници. Той се появи на базата в Панчарево в отлично настроение и безкрайно зареден след емоциите, които е изживял вчера по време на мача с Рига.

Бразилецът изгледа от трибуните двубоя от първия квалификационен кръг на Лига Европа, спечелен от ЦСКА с 1:0.

"Вчера изживях нещо невероятно. Не ми се беше случвало досега в живота, но през целия мач бях настръхнал от емоцията, настроението, любовта, която усещах от феновете към отбора си", сподели Мауридес пред "cska.bg".

"Това ме зареди изключително много и съм безкрайно мотивиран да дам всичко от себе си, за да играя и да усещам любовта и подкрепата на феновете, както моите съотборници вчера", допълни той.

"Вярвам, че ще отстраним Рига и ще мога да играя в следващия кръг, защото нямам търпение да се раздавам максимално за отбора и да радвам феновете", завърши развълнуваният нападател.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews