Тайсън Фюри: Ще бия Джошуа с едната ръка, вързана зад гърба

OFFNews 01 май 2017 в 22:45 3640 0

Снимка Скай спортс

На Острова все повече завъртат интрига за бой между новия властелин на ринга Антъни Джошуа и Тайсън Фюри. Затова и английският ром, който изтърпява наказание за дрога, бърза да се предложи на пазара с хашлашки изказвания.

Бившият световен шампион заяви, че е напълно готов да се изправи срещу настоящия първенец в тежка категория Антъни Джошуа. Фюри коментира и мача на младежа срещу Кличко.

„Това бе един страхотен мач, много вълнуващ. През цялото време виках за Антъни да го разбие. Чудя се обаче какво щяха да казват хората ако Кличко го бе нокаутирал в шестия рунд, заяви в типичния си стил Фюри пред Скай Спортс.

"Джошуа показа много в този сблъсък. Показа, че дори и да бъде повален, може да се върне. Именно това е поведение на шампион. Антъни демонстрира, че може да се съвземе дори и след много тежки удари", допълни още Фюри.

"Сега остава да се изиграе само един мач, най-големият двубой в света в тежка категория между мен и Ей Джей. Това е единственият мач, който светът иска да види. Аз продължавам да съм номер 1 и всеки го знае. Сигурен съм, че мога да победя Джошуа дори и ако едната ми ръка е вързана зад гърба”, поизхвърли се Тайсън Фюри.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови