Суперталант на Реал Мадрид е вън от терените за два месеца

OFFNews 06 март 2019 в 16:37 1275 0

Младият талант на Реал Мадрид Винисиус Жуниор ще бъде извън терените около два месеца. Това съобщиха мадридчани в официалния си сайт.

Бързоногото крило се контузи през първото полувреме на кошмарния за "белия балет" реванш от 1/8-финалите на Шампионската лига с Аякс (1:4).

"Според резултатите от тестовете, медицинската служба диагностицира Винисиус с разкъсване на глезените стави на десния крак", гласи съобщението на клуба. Този сезон Винисиус има на сметката си 28 мача за клуба, вкара 4 гола и направи 2 асистенции.

По-рано днес пък стана ясно, че капитанът на Реал Серхио Рамос е участвал в заснемането на документален филм по време на срещата с холандците.

Защитникът не бе на терена заради наказание, след като умишлено си изкара жълт картон на първия мач в Амстердам с идеята да бъде на линия за следващата фаза на турнира.

Рамос изгледа срещата от трибуните на "Бернабеу", а камери на компанията "Амазон" заснеха кадри с реакциите му в хода на двубоя, които ще бъдат включени във филм за живота и кариерата на бранителя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови