Стотици се сбогуваха с легендата Аян Садъков

OFFNews 03 юли 2017 в 13:25 1578 0

Снимка marica.bg

Стотици пловдивчани посетиха стадион "Лаута", за да кажат последно Сбогом на големия Аян Садъков. Сред които бяха и футболистите от представителния отбор на Локомотив, пише marica.bg.

Траурният кът с ковчега и тялото на Аян бяха на терена – там, където той радваше феновете с брилянтните си отигравания, сърцата си игра, където ги оставяше без дъх, където остана завинаги – на терена, в спомените и сърцата на запалянковцитe.

Куп легенди изпратиха Аян, който почина в събота на 56 години. Динко Дерменджиев и Петър Зехтински, областният управител Здравко Димитров, зам.-кметът на Пловдив Георги Титюков, бившият президент на Ботев Димитър Христолов, членът на Изпълкома на БФС Наско Сираков, вицепрезидентът на БФС Михаил Касабов, треньорът Атанас Драмов и още много бивши футболисти на четирите пловдивски отбора се сбогуваха със Садъков.

Първият отбор на Локомотив Пловдив прекъсна лагера си на Боровец, за да отдаде последна почит на един от колосите в своята клубна история.

На поклонението беше семейството на Аян, негови приятели и бивши съотборници, треньори, както и фенове на черно-белия тим.

"Бяхме съотборници по националните отбори с Аян. Тогава той играеше футбол, ние се мъчихме да го правим. Играеше перфектно, толкова беше изпреварил времето си", каза легендарният бивш футболист и ръководител на Левски Наско Сираков, който беше в компанията на Мишо Касабов.

"Много, много тежък ден за Пловдив и родния ни футбол", сподели Петър Зехтински.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!