Стойчо Стоев: Напрежението ще се отрази на играта, но ние сме пределно мотивирани да победим

OFFNews Последна промяна на 09 май 2019 в 16:07 989 0

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев заяви, че предстоящият сблъсък с ЦСКА може да се окаже решаващ за шампионската титла.


"Мач за шампионската титла. Решителен двубой и за двата отбора. Трябва да се получи нашата игра. Футболистите са напълно наясно с важността на двубоя. Мотивирани са знаят, че този мач може да реши титлата. И двата отбора имат една цел - да победят. ЦСКА ще има подкрепата на феновете. Ние сме свикнали да играем в подобна обстановка. За нас това няма да има значение, а по-скоро за тях. Важно е ние как ще подходим към срещата и как ще използваме потенциала си.

Двубоят е много важен и цяла България го знае. Не е важно как ще се представим, а крайният резултат. Не отиваме за равен резултат. Отиваме да победим. Играчите са здрави, в това отношение нямам проблем. В края на сезона ще дам генерална оценка на Лудогорец, тъй като съм в отбора от два месеца. По някакъв начин напрежението ще окаже влияние на качеството на играта, но въпреки това вярвам, че ще се получи качествен двубой. Поне от наша страна ще се стремим да играем футбол”, каза още Стоев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови