Стойчо Стоев: Надявам се в неделя Лудогорец да победи отново Левски

OFFNews Последна промяна на 12 април 2019 в 14:03 712 0

Tреньорът на Лудогорец Стойчо Стоев говори пред клубната телевизия два дни преди мача с Левски. Двубоят ще се проведе на националния стадион "Васил Левски" по желание на домакините заради проблем с терена на клубния стадион. Стоев е категоричен, че промяната няма да се отрази, а тимът му ще търси втора победа над Левски далеч от Разград.

- Г-н Стоев, предстои третият мач с Левски през този сезон. В състояние ли е Лудогорец да потори силната си игра от гостуването на „Георги Аспарухов“ през март?
- Отиваме в София с идеята и целт а да се представим на ниво. Представянето на ниво означава да победим. Няма да бъде лесно, но това ни е идеята. Надявам се тя да се осъществи.

- По-различен ли ще бъде неделният мач от предишния срещу този съперник?

- Със сигурност. Няма мачове, които се препокриват. Винаги има нещо различно. Надявам се ние да се представим на едно добро ниво, което да ни позволи да се поздравим с успех.

- Наясно ли сте със състоянието на Левски в момента?
- Нормално е да съм наясно. Но предпочитам са се фокусирам върху нашия отбор. Левски си има ръководство и треньори, които да се занимават с тях.

- С оглед последните резултати в първата шестица на Първа лига колко важен се явява изходът от двубоя срещу Левски за Лудогорец?
- Всеки мач е важен. Няма маловажни мачове в тези плейофи. Но винаги следващата среща е най-важна.

- В какво кадрово състояние се намира тимът в навечерието на срещата на „Васил Левски“? Всички ли са здрави?
- Не. Всички са здрави. Тренират нормално. С настроение. Надявам се в неделя нещата да се получат.

- В последните три двубоя Лудогорец не отбеляза гол, въпреки че създаде много положения. Взел ли сте мерки това да се промени?
- Разбира се. Не съм го изключил от съзнанието си. През седмицата работихме много в последната фаза – първоначално създаване и впоследствие реализиране на головите ситуации. Убеден съм, че футболистите независимо с какви функции са в даден момент ще реализират създадените положения.

- Кой ще бъде решаващият фактор в борбата за титлата?
- За нас всеки мач е важен. И трябва да вземаме максимума точки. Преследвачите са близо до Лудогорец и всяка загубена точка води до допълнително напрежение. Това в никакъв случай не би ни харесало. Надявам се да не се получи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови