Стойчо Младенов пред уволнение в Казахстан

OFFNEWS 03 април 2018 в 07:46 3718 0

Легендата на ЦСКА Стойчо Младенов е пред уволнение в Казахстан. Там бившият национален селекционер на България води Кайсар. Според информация на KazFootball.kz, ако в следващия кръг тимът на Младенов не спечели гостуването на “Жетису”, той ще бъде освободен от ръководството.

Изданието уточнява, че става въпрос на непотвърдена информация. Според нея преди последния кръг българинът е получил задача в предстоящите 2 срещи навън да бъдат заработени 4 т. В първата Кайсар загуби с 0:2 от шампиона “Астана” в едноименната столица на бившата съветска република. “Последният шанс за реабилитация на Младенов е победа над Жетису, пише KazFootball.kz, цитиран от "24 часа".

В първите три кръга от новия сезон на елитната дивизия на Казахстан Младенов и момчетата му успяха да запишат само 1 т. като актив. Преди двубоя в Астана Кайсар падна у дома с 0:1 от Актобе и направи 1:1 с Акжаик.

За Младенов това е втори сезон начело на този тим. Бившият наставник на ЦСКА и Литекс пристигна в Казахстан през юни 2016 г., когато пое Атирау. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови