Стилиян Петров събра звезди на Евертън и Ливърпул в битката с левкемията

Ивайло Йолчев 08 май 2017 в 19:59 6753 0

Изключително успешен се оказа и вторият благотворителен турнир по голф, организиран от Фондацията на Стилиян Петров. Той се състоя в уникален комплекс недалеч от Бирмингам.

Гарет Бари и съпругата му са стари приятели на семейство Петрови

Звезди на Висшата лига като Гарет Бари (Евертън) и Джеймс Милнър (Ливърпул) уважиха бившия капитан на България. Там бяха още любимци на публиката като Джон Хартсън, сам преминал през ада на рака, Хенрик Ларсон, великият мениджър Мартин О'Нийл, чиято съпруга също водеше тежка битка с тумор.

Тимът на Мартин О'Нийл се готви за турнира

Освен на игрището пари бяха събрани на традиционната благотворителна вечеря. В нея бяха разиграни куп награди, включително и два билета за финала в Шампионската лига, предоставени от БФС. За което Боби Михайлов и компания този път заслужават само поздрави.

Джеймс Милнър аплодира заедно с останалите гости по време на благотворителната вечеря

"Нямаме думи да опишем колко дълбоко сме трогнати от подкрепата, която показахте. С ваша помощ ще успеем да увеличим жизненоважните фондове за лечение на левкемия, както и за изследвания. Благодарим на всеки участник, спонсор, организатор, разбира се, на The Belfry Hotel & Resort за невероятното събитие", написаха от фондацията.

Семейството на Стенли благодари на всички за подкрепата 

На практика тя е управлявана от Стилиян и очарователната му съпруга Паулина. Функционира успешно четвърта година и е помогнала на стотици хора с проблеми в Англия и в България. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови