Станислав Костов: Уважението на публиката на Левски е най-голямото нещо във футбола

OFFNews 27 ноември 2019 в 10:36 1067 0

Нападателят на Левски Станислав Костов продължава със своето възстановяване след претърпяната операция през месец септември. Голмайсторът на шампионат 2018/2019 е все по-близо до завръщането си на терена, като в момента се подготвя по индивидуална програма.

"Чувствам се страхотно, доста ми липсваше да съм на стадиона, да тренирам с моите съотборници. Не бях доста време част от тренировъчния процес. Радвам се, че отново съм на терена и се надявам скоро да съм на 100% готов. Сега съм много по-добре. Остава ми още съвсем мъничко. Горе-долу съм здрав имам още малко да се възстановя.

Мисля, че вече съм на 100% готов да тренирам. За първи път имам такава тежка контузия и се оперирам, но така е трябвало да стане. Господ може би ме е предпазил от нещо друго. Гледам напред и мисля, че всичко ще бъде наред. Най-много ми даваше сила подкрепата от моите съотборници, семейството ми и феновете.

Трябва да благодаря на публиката на Левски. Тя постоянно ме подкрепяше. Получих хиляди съобщения. Много съм благодарен. Усетих какво е да си уважаван от публиката на Левски, което може би е най-голямото нещо във футбола", сподели Костов пред клубния сайт.

"Аз съм винаги част от отбора и съм щастлив от този факт. Колективът е страхотен, в съблекалнята има шеги, има закачки. Когато трябва да се работи, се работи. Остават още няколко мача, надявам се да ги спечелим всичките и вече след Нова година ще я мислим. Оценявам нашето представяне като добро.

Има подобрения в играта, вкарваме голове, печелим. Имаме още много работа, ще я свършим и се надявам след Нова година да сме още по-силни. Много ми липсват мачовете. Трудно е да си отвън, да си контузен и да гледаш как твоите съотборници са на терена. Пожелавам си най-вече да съм здрав. След това вече ще се борим, ще тренираме и каквото дойде", завърши Костов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови