Срам за Благоевград, Пирин може да не започне първенството

OFFNews 22 юни 2017 в 07:48 2551 0

Може би най-футболният град у нас е на път да изживее поредния срамен момент. Местната гордост Пирин може и да не започне шампионата. Новината е на "Меридиан мач"

Пирин може да се откаже от участие в Първа лига заради проблеми с финансирането. Това е най-черният сценарий, който в Благоевград се опитват да избегнат с всички сили.

Опасността обаче е все по-реална. В Пирин не са получавали редовно заплати, както се случи веднъж преди няколко месеца. Тогава обаче нещата се се оправиха.

Изпълнителният директор Венко Попов е разтревожен от думите на кмета на Благоевград Атанас Камбитов, че едва ли не не си струва да се наливат общински пари във футбола.

"Пирин е марка и създава много собствени кадри. Ще е добре да се намерят повече спонсори, за да се облекчи общината", коментира Попов.

Сътресения имаше по време на целия шампионат, но през пролетта тимът се стабилизира игрово при Милен Радуканов и с лекота се отдалечи от опасните зони. В същото време феновете отдавна са на нож с ръководството и специално с Венко Попов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови