Ексклузивно Кирил Петков: България експулсира 70 руски дипломати (допълнена)

Срам, легенда на ЦСКА нападнат от свои

OFFNews Последна промяна на 29 април 2017 в 15:33 3307 0

Привърженици на "червените", отиващи на мача Левски - ЦСКА-София, са нападнали дългогодишния тартор на сектор "Г" Иво Цветков, познат като Главата. Самият запалянко потвърди пред наш репортер информацията. Екшънът е станал на спирката на Орлов мост. Той е разпознал единия от агресорите.

"Чаках автобус номер 204 в посока хотел "Плиска", за да отида на работа. Пристигна и тръгнах да се качвам. От него слязоха десетина привърженици с фланелки на "Енимълс" и ЦСКА. Единия от тях ми каза нещо от сорта: "Добре че те пазят, иначе си мъртъв", разказа Главата.

"Аз не отговорих и се качих. Този същият обаче насъска останалите. Качиха се две момчета от едната врата, две от другите. Нападнаха ме, не се правя на жертва, имам  само сцепена устна. Срамът обаче е голям.

На това място аз нямам загубена битка от 1988 година, като сме имали десетки сблъсъци с левскарите. И доживях да ми скачат хора, с които съм бил в един сектор. С тях или техните бащи", каза софиянецът .

Иво е със 74 процента инвалидност, той едва оживява преди 4 години след здравословен инцидент. Спира да ходи на мачове през 2014 година. Подчертава, че не подкрепя нито ЦСКА-София, нито ЦСКА 1948. За него ЦСКА е умрял на 9 септември миналата година. Отказва да припознае отбора на Гриша Ганчев.

Главата е разпознал единия от нападателите, вярва, че и другите ще бъдат разпознати по близките камери на спирката. Благодари на обикновените хора от автобуса, които са скочили да го защитят. 

Чул се е веднага с тартор на агитката, която подкрепя проекта на Гриша Ганчев. По думите му е срещнал разбиране. "Аз имам приятели и в двата лагера. Но ако има проблеми, знаем си телефоните, нека се разбираме по този начин.

Не разбирате ли, че разделението идва от друго място, друг ни насъсква един срещу друг. Изживях най-срамния ден в живота си", завърши Иво, чийто баща  Вальо Голямото ухо е един от основателите на сектор "Г" още през 60-те години. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови