Софиянски: Спас Русев търси купувач на Левски, знам кои китайци се интересуват

OFFNews 30 януари 2017 в 19:25 5887 3

Левски трябва да намери бързо нов собственик, като използва интерес на китайска компания. Това заяви бившият премиер Стефан Софиянски, запален фен на "сините".

"За тези три години клубът трябва да намери пътя си, защото после "Виваком" се отказва пряко да бъде собственик. Доколкото съм информиран, Спас Русев търси друг, който да заеме мястото на "Виваком". Най-добрият път е истината.

Казвай нещата както са, щом всичко е в ред. Сега на трети е идеалният момент да се обяви структурата на Левски, да се обясни пред акционерите, а и в публичното пространство, за да нямаме никакви притеснения", каза Софиянски в студио "Дерби" на колегата Георги Симеонов.

"Чувам, че един сериозен китайски инвеститор се е заинтересувал. Даже знам и кой е. Трябва да се използва този момент. Китайците търсят експанзия в Европа, търсят да правят инвестиции. Това трябва да се използва, може би не само от Левски, а и от други футболни отбори.

Не се срамуват да го правят това английските и италианските отбори, ние също не бива да притесняваме. Но трябва да се притесняваме от тази тежка инвазия на безименни чужди футболисти", допълни политикът.

Вече няколко пъти се написа за интерес към Левски от страна на Huawei. Китайските производители на смартфони хвърлят огромни пари във футбола по цял свят. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

2

Denis Rizanov

30.01 2017 в 20:22

Положението е сериозно. Не е до смях. Спас пари не дава.
Но ето ти един усмихнат собственик на сините подуенци.

http://ow.ly/i6Zm308uVPG
 
X

Да помогнем на украинските деца!