Служебният министър на спорта: Процедурата за ремонта на стадион "Българска армия" е в задънена улица

OFFNews 20 май 2021 в 16:19 1343 0

Процедурата за ремонта на стадион "Българска Армия" е в задънена улица, каза на пресконференция министърът на младежта и спорта в служебното правителство Андрей Кузманов.

"Процедурата е в задънена улица. В процес на доразглеждане са документите за това дружество съвместно между министерството и футболния клуб ЦСКА. Има договорености за едно общо дружество.

До момента това дружество не съществува. Не е регистрирано в съда. Не мога да ви отговаря. Проверяваме какъв е случаят. Още другата седмица специално за ЦСКА ще мога да ви кажа как стоят нещата с точност", каза Кузманов.

Предприели сме разговори относно организациите, които имат отношение със стадиона. Другата седмица може би ще проведем среща с ръководството на ЦСКА за уточняване и позиция в какво състояние е това намерение - да се реализира или не се реализира", добави министърът.

"Аз имам особено отношение към футбола, но то си е лично мое. Футболният съюз е отделна структурна единица, а ние ще се занимаваме с футбола доколкото той е спорт. Ние ще работим с който и да е начело на футболния съюз. Нямаме лично отношение към Борислав Михайлов или който и да е друг ръководител. Няма да има политически окраски. Преди малко Михаил Касабов участва наравно в дискусиите с всички останали спортни федерации", каза още Кузманов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови