Слаб Ботев загуби от Пирин

OFFNews 16 юли 2017 в 22:27 2081 0

Снимка plovdivderby.com

Ботев Пловдив загуби от Пирин с 0:1 в мач от първия кръг на Първа лига. В доста скучен мач,  пред празни трибуни в Коматево заради наказание, пловдивчани не успяха да покажат силна игра, каквато напоследък бяхме свикнали да наблюдаваме от тях.

Цяло чудо е, че през първите 45 минути Ботев успя да опази мрежата си суха. По-опасният отбор на терена определено бе този на Пирин.

Гостите създаваха атака след атака, докато "канарчетата" записаха първи точен удар във вратата на Макенджиев едва през 34-ата минута.

Още в 9-ата минута благоевградчани направиха сериозен пропуск. Станислав Костов се възползва от дълъг пас и майсторски се освободи от играч на пловдивчани. 

В 68-ата минута главният съдия Никола Попов изгони от резервната скамейка Милен Радуканов заради бурна реакция от страна на треньора.

Димитър Благов се оказва златната резерва на Пирин. Той се появи на терена като титуляр, след като Анти Рениа се контузи на загрявката и вкара попадение за "орлетата" в 79-ата минута.

Станислав Костов намери Даниел Младенов в наказателното поле, той пусна технично към Тодор Траянов, който с обръщане намери съвсем сам Благов на десетина метра от вратата и той стреля точно.

В минутите до края Ботев се активизира и се опита да направи нещо смислено в атака, но нямаше никаква идея как да стигне до изравняване.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови