Сюрпризираха ЦСКА-София в Трявна

OFFNews 06 юли 2017 в 14:10 1653 0

ЦСКА-София беше изненадан приятно от голяма група фенове в Трявна. Повече от 70 привърженици от фен клуба на "червените" в града посетиха хотела на отбора и създадоха невероятна атмосфера.

Всички футболисти, треньорският щаб, спортният директор Пламен Марков и главният мениджър на ЦСКА-София Стойчо Стоилов си направиха снимки с феновете и раздадоха автографи.

След тренировката тази сутрин "червените" ще отпътуват за София. Утре (7 юли) от 20:00 часа на стадион "Българска армия" играчите на Стамен Белчев посрещат Берое в последна контрола по време на лятната подготовка.

Малко преди старта на двубоя ще бъде и официалното представяне на състава за новия сезон.

Ръководството на "червените" работи усилено по привличането на нов защитник. Идеята на шефове на тима е въпросният футболист да бъде уреден до представянето на отбора.

Ако всичко мине по план, това ще е последното ново попълнение на ЦСКА и с неговото привличане се слага край на селекцията през лютото на 2017-та година. Както е известно, много играчи отказаха на клуба заради пропуснатия сезон в Европа.

Трима са новите в ЦСКА до момента - един вратар и двама полузащитници. Имената им са Черниаукас, Тиаго Родригес и Енрике Рафаел.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови