Ситуацията в Дунав се подобрява

OFFNews 09 ноември 2019 в 10:49 1307 0

В момента акциите на Дунав се държат от доскорошния администратор на клуба Огнян Цветанов. Той говори пред "Тема Спорт" относно ситуацията при русенци и потвърди думите на треньора Людмил Киров, че скоро може да се преведат заплати:

"Правим всичко възможно да осигурим средства за клуба и Дунав да функционира така, че да не се налага да мислим как ще платим възнагражденията месец за месец.

В момента на играчите им се дължи една заплата. Възможно е до края на другата седмица те да бъдат платени. Още не смея да го кажа, защото не е напълно сигурно, но съществува такъв вариант.

Мисля, че ситуацията се подобрява, футболистите също са по-спокойни и се надявам нещата да продължат да се развиват в позитивна линия", каза Цветанов.

"Другата седмица ще имаме среща с новото ръководство на общината. Управлението ще се смени след понеделник и в най-кратки срокове ще организираме сбирка.

"Разбира се, кметът няма как да каже: "Ето ви пари". Първо трябва да се гласува, да се мине през общинска комисия и така нататък. Но се надяваме общината да бъде един от стълбовете на клуба, а оттам да осигурим и допълнителни фирми спонсори", заяви още Цветанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови