Щастливият Боби маха Гриша Ганчев от Изпълкома и взима Спас Русев

OFFNews Последна промяна на 16 февруари 2018 в 17:22 4522 0

Новият-стар президент Боби Михайлов не скри щастието си от спечелените избори за шеф на БФС.

"Дори и на 55 години съм готов да се разплача в такъв момент. Тази победа ми дава вяра, че с моя екип ще продължим да работим и да надграждаме. Наистина съм силно развълнуван. Много съм благодарен на всички вас.

Гарантирам, че ще бъда това, което винаги съм бил, и това, което съм обещал в тази зала. През последните месеци се изрекоха много грозни лъжи към мен и БФС.

През цялото това време не сме отговаряли, защото продължавахме да работим. Не може по всяко куче, което лае да хвърляш камък. Не съм искал да падам на това ниво, ние продължихме да работим до последно”, каза Михайлов.

В същото време стана ясно, че бившият вратар на националния отбор е предложил 14 души за членове на Изпълкома на футболната ни централа. Трябва да се отбележи, че аут от Изпълкома е Гриша Ганчев, който до този момент бе част от управлението на футбола ни. Там обаче попада шефът на Левски Спас Русев.

Николай Гигов, Наско Сираков и Марин Митев също няма да бъдат част от бъдещия Изпълком. В него обаче ще намерят място Вальо Михов и адвокат Михаил Статев. Също така и Димитър Георгиев, който е депутат от БСП в Народното събрание и член на Комисията по младежта и спорта.

Ето и предложенията на Боби Михайлов: Йордан Лечков, Михаил Касабов, Атанас Фурнаджиев, Емил Костадинов, Камен Костадинов, Румян Вълков, Венцеслав Стефанов, Михаил Статев, Валентин Михов, Кирил Домусчиев, Спас Русев, Петър Величков, Панайот Рейзи, Димитър Георгиев

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !