Шефът на Локо Пловдив спира парите, сменя ги с гаджета

OFFNews 16 юни 2017 в 10:16 2398 0

Поредните бисери изръси президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски. Той наруши мълчанието по отношение финансовата криза  на Лаута.

60-годишният бизнесмен от Говедарци се изцепи преди първата тренировка на отбора, на която играчите го чакаха да раздаде поне една от четирите дължими заплати .

„Все ме питате за пари. Накрая ще взема да ви таксувам за всяко интервю. Получавате безплатна информация, а ме питате дали аз ще платя на играчите. За всяко интервю с човек от Локо ще се плаща“, започна Крушарски, цитиран от "Меридиан мач".

„Селекция? Ще има нови играчи, но ще има и гаджета за футболистите. Намерил съм им. Даже ще преговарям с футболистите те да ми плащат, защото са в Локо. Нашият клуб е марка“, продължи с бисерите босът.

В същото време изданието пише, че заради забавените от януари заплати двамата капитани Мартин Камбуров и Дани Кики си измислили контузии, въпреки че се явиха на сбора.

Локомотив (Пловдив) води преговори с Веселин Минев, Антон Огнянов и Александър Александров – Алвеша, които се оказаха ненужни в Левски.

Павел Виданов пък отказа да остане, въпреки че беше увещаван лично от Крушарски цял ден вчера. Опитният бранител вероятно ще подсили Берое. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови