Шеф на Левски хвали Гриша Ганчев

OFFNews 22 октомври 2017 в 16:19 4066 0

Снимка sportal.bg

Президентът на БК Левски Константин Папазов похвали собственика на ЦСКА Гриша Ганчев за смелостта, с която се опълчва на статуквото в българския футбол.

Тити, който е отявлено синьо сърце, не скри болката си в студиото на Sportal.bg, че футболът ни се дирижира от Разград и изрази задоволството си, че най-сетне се е намерил човек в лицето на Ганчев, който да хвърли камък в блатото.

Според Тити с действия зад кулисите собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев е пропуснал исторически шанс да се превърне в най-обичания спортен човек и меценат в България.

"Ако г-н Кирил Домусчиев не влияеше с допълнителни фактори в първенството, би трябвало да бъде най-обичаният спортен човек и спортен меценат, защото два пъти изведе български отбор в Шампионската лига. Има обаче тежка манипулация във всички комисии на БФС, всеки път се стимулира всеки отбор, който играе срещу Левски или ЦСКА.

Трябва да е щастлив г-н Домусчиев, това е единствената задача на съдиите. Сега обаче се появи един човек, който е със страхотен характер, писах му съобщение: "Твоите са най-големите т*шаци в държавата, моите са след твоите". Това беше до Гриша Ганчев съобщение", каза известният баскетбол спец и привърженик на "сините".

Качествата на Ганчев бяха оценени и от бившия албански футболист на Литекс Албан Буши, който говори пред ТВ+. Според него пред собственика на ЦСКА няма непреодолими пречки.

"Ако иска, Гриша Ганчев може да постигне всичко. Той е опасен. Ако иска, може да вземе и Шампионската лига! Харесва ми, защото има сърце. Иска да печели навсякъде. Ако играеш и даваш всичко от себе си, нямаш никакви проблеми с него. Другите отбори трябва да имат страх от него", коментира Буши, който е един от най-добрите чужденци, играли в родното първенство, който в момента води младежкия национален отбор на Албания.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови