Селекционерът на Германия бил свикнал с критиките

OFFNews 25 март 2019 в 12:16 1090 0

Селекционерът на германския национален отбор по футбол Йоаким Льов бе повече от доволен след победата с 3:2 (2:0) над Холандия в Амстердам в първия мач на Бундестима от европейските квалификации.

Специалистът разкри, че не се интрересува от мнението на клубните отбори. Той визира хора от Борусия Дортмунд, които възроптаха срещу това, че звездата на тима Марко Ройс често е на пейката по време на мачовете на Германия.  

Припомняме, че в началото на март Льов си навлече гнева и на Байерн Мюнхен, след като се отказа от услугите на трима световни шампиони от 2014-а година - Томас Мюлер, Матс Хумелс и Жером Боатенг.

"Победа в Холандия за старт на квалификациите е отличен резултат, който ще ни помогне в борбата за класиране на Европейското първенство. От друга страна се видя, че имаме още доста работа пред нас. Контролирахме играта, но в един момент изпуснахме нещата. Но като цяло отборът се бори грандиозно до последната минута, за което момчетата заслужават комплименти.

Мнението на ръководството на Борусия Дортмунд не ме интересува. Пуснах Марко Ройс в края на мача, защото не исках да рискувам здравето му. Той имаше мускулни проблеми и затова реших да влезе в игра по-късно. Свикнал съм с критиките, защото отдавна съм в професията. Критиките не ме интересуват, когато виждам, че нещата в отбора вървят добре", каза Льов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови