Сектор "Г" с петиция до Фандъкова

OFFNews Последна промяна на 04 август 2017 в 12:44 1010 0

Привържениците на ЦСКА-София подготвят петиция под името "За свободен достъп до стадион "Българска армия" до столичния кмет Йорданка Фандъкова.

Причина за действията на феновете е ограничения достъп на автомобили до "Армията", който бе наложен от втори август с решение на Дирекция "Зелена система".

Ето какво гласи съобщението в страницата на фенклуба:

"Приятели,

Както знаете, след абсурдното решение на Дирекция "Зелена система" достъпът до "Армията" е забранен за МПС, като изключения не се правят за никого, включително и за длъжностни лица на БФС, служители на клуба, деца, трениращи на комплекса, и привърженици - както в делнични дни, така и в дни, когато се играят срещи на стадиона.

Зад ЦСКА стоим НИЕ - голяма общност, която е готова да защитава интересите си, особено когато става дума за развитието на малките армейци, които са основните трениращи на "Армията".

В тази връзка ви призоваваме да подкрепите петицията, която, след като бъдат събрани достатъчно подписи, ще бъде внесена до кмета на Столична община г-жа Йорданка Фандъкова.

Моля, подписвайте и разпространявайте петицията! Подписът ви става валиден едва след като го потвърдите по имейла, който ще ви бъде изпратен автоматично от сайта".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови