Сектор "Г": Няма да ходим в Нион, но последствия за цирка ще има!

OFFNews 20 юни 2017 в 21:09 2215 0

Мощната фен организация на ЦСКА-София Сектор "Г" публикува декларация във връзка с последните събития около любимия клуб.

"Червените" бяха извадени в последния момент от участие в евротурнирите, като подмяната се случи минути преди тегленето на жребия за Лига Европа в понеделник в Нион. Тимът от Борисовата градина беше подменен от Дунав Русе, който завърши четвърти в първенството.

Само два дни по-рано от ЦСКА-София бяха обнадеждени за участие, след като съдът в Лозана ги посочи като легитимен участник на базата на издадения от БФС лиценз.

В крайна сметка ЦСКА-София беше отстранен, а в знак на протест от клуба организираха пътуване до Нион. От сектор "Г" обявиха, че няма да се включат в него, но обещаха последствия за тези, които се изгавриха с клуба по този начин.

Ето и съобщението:

"Приятели,

Във връзка с актуалните събития от последните 24 ч. към момента можем да заявим следното:

Относно появилата се информация в официалния сайт на клуба за организирано посещение-протест в Нион искаме да подчертаем, че не участваме нито в него, нито в организирането му.

Когато имаме детайлна информация и окончателно решение на КАС относно казуса с участието на ЦСКА в Европа, тогава ще заявим нашата подробна и категорична позиция, както и евентуална ответна реакция.

Едно е сигурно - последствия ще има за разигралия се пред всички нас безпрецедентен цирк, уронващ както престижа и имиджа на любимия ни клуб, така и нашия като негови привърженици.

от Фен клуб Сектор Г".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews