Сайтът на Лудогорец отказва да постави Левски на първо място в класирането

OFFNews 08 август 2019 в 13:11 6543 0

В Лудогорец очевидно не могат да приемат факта, че Левски е на първо място в класирането на Ефбет Лига. В официалния сайт на разградчани се вижда, че "зелените" са лидери в подреждането с актив от 10 точки, следвани от 26-кратните шампиони с 8 пункта.

Това е далеч от реалността. В понеделник "сините" победиха Царско село с 2:0. Найджъл Робърта вкара в 89-ата минута, а Станислав Иванов удвои в 90-ата минута, а с трите точки Левски излезе начело във временното класиране с 10 пункта и по-добра голова разлика от Лудогорец.

Toва се получи, след като "зелените" и Локомотив Пловдив не се победиха на "Лаута" ден преди това. Спорът между двата тима завърши при резултат 1:1.

Двата гола бяха реализирани само в рамките на четири игрови минути през втората част на двубоя, а вратарят на домакините Илко Пиргов спаси дузпа.

След час игра Берсент Карагарен даде преднина на "смърфовете", но равенството бе възстановено малко по-късно от Вандерсон.

От сайта на разградчани реагираха светкавично и поправиха грешката. Все още не е ясно дали тя бе умишлена или целенасочена. Ето и точното класиране след изиграването на всичките мачове от четвъртия кръг на Ефбет Лига:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови