Съдията от Лом, тормозена сексуално, търси помощ във ФИФА

Теодора е потресена от Бончо Генчев, който го е страх да се занимава с палавия началник от Монтана

OFFNews 15 август 2017 в 11:15 4402 1

Футболната съдийка Теодора Тодорова е решена да стигне до край, за да получи справедливост след сексуални тормоз, причинен й от Ангел Стоянов, шеф на БФС в Монтана. Красавицата от Лом е изпратила докладна до Борислав Михайлов.

Тя съобщи още чрез "Фейсбук", че ще бъдат сезирани и етичните комисии на УЕФА и ФИФА, а куп неправителствени организации са й предложили помощ.

Тодорова е бясна на казаното от Бончо Генчев (председател на Зоналния съвет на БФС във Велико Търново), че на този етап Ангел Стоянов няма да бъде махан от пост, докато обвиненията й не бъдат доказани. Специално заради Бончо Генчев, герой от САЩ, ще приложим още веднъж нецензурните съобщения. Не всички, защото някой са за каналите след 0,00 часа.

Ето какво написа Теодора:

"Защо искате от раз да се види всичко? Поетапно. След като има такива хора, които да постъпят по такъв начин, очаквате същите тези хора да си признаят и да не се скрият, а да кажат "Да, сгреших, виновен съм".

Когато човек казва истината няма как да се обърка или уплаши от нещо, освен от натиск и корупция. Както съм казвала... има доказателства и свидетели. Другото е въпрос на наглост, пари и връзки.

След като председателя на Зоналния Съвет на БФС във Велико Търново (б.р. - Бончо Генчев) заяви, че Председателя на ОС на БФС Монтана Ангел Стоянов няма да бъде отстранен от изпълняваната длъжност до изясняване на случая и, че г-н Стоянов по никакъв начин не бил нарушил служебните си задължения, с нас се свързаха още футболни личности от България и такива извън страната, както и няколко неправителствени организации, защитаващи правата на жените.

По тази причина освен Докладната до председателя на Български Футболен Съюз Борислав Михайлов, и в случая българското законодателство не е единствено и водещо в целите, които искам да постигна.

С помощта на по-горе упоменатите ще бъдат сезирани етичните комисии на УЕФА и ФИФА и казуса ще бъде разглеждан и по техните етични норми, а това са норми, които БФС като техен член е длъжно да спазва.

Отделно от това неправителствени организации ще се занимаят с проявената полова дискриминация. Недопустимо е г-н Стоянов да не бъде отстраняван от поста си, при условие че е заявил, че ще завежда дело, а не е изключено свидетели по това дело да бъдат хора, които са зависими от него", завърши Теодора Тодорова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12182

1

sawall

15.08 2017 в 13:30

Това маце, ако фане един добър адвокат, на тоя дъртак ще му пръсне джанката (ако има закони...).