Съдийка обвини футболен шеф в сексуален тормоз

Теодора пази мръснишките съобщения на директора от Монтана

OFFNews 12 август 2017 в 11:21 11056 0

Грандиозен секс скандал се вихри в Монтанско, съобщи BulNews.bg. Треньорът на женския отбор на Атлетико Лом Свободин Колев обвини шефа на областния съвет на БФС Ангел Стоянов, че подлудил с мръсни съобщения жена му - младата съдия Теодора Тодорова.

„Време е да изкарам нечии кирливи ризи! Председателят на ОС на БФС Монтана Ангел Стоянов прекрачи границата на професионализма“, започва разказа си Колев.

По думите му, всичко започнало през октомври 2016. Тогава Стоянов започнал да пише на жена му съобщения с различни неморални съдържания и предложения. Някои от тях били изключително брутални и нецензурни. „Искам да те изнасиля“, „Искам да правя извращения с теб“, „Ч..а ми се здраво“, „Искам да си ми робиня“ – това са само част от признанията на областния шеф към младата съдийка.

В продължение на няколко месеца перверзните съобщения не преставали. Според Колев жена му сдържано и търпеливо преглъщала всичко, тъй като все пак насилникът бил неин шеф. През март тази година обаче Теодора ясно казала и показала на Стоянов, че спира да търпи това негово поведение.

Тогава областният шеф на БФС прекратил еротичната си комуникация с нея. Вместо това обаче, според Колев, започнал психически тормоз. По думите му, Теодора била махната от съдийската колегия, а момичетата от отбора на съпруга й били ощетявани от БФС.

Тогава съпругът на жертвата решил да направи обществено достояние архивът с чатовете между жена му и Ангел Стоянов. Той е категоричен, че „заради застаряващия нагон на един самовлюбен човек, на който му е дадена власт, не трябва да страдат и деца“.

„Смятам, че търпяхме достатъчно дълго. Само защото е човек, от който по някакъв начин професионално сме зависими, не означава че жена ми трябва да му изпълнява сексуалните фантазии. Една жена, решила да се занимава с мъжки спорт и притежаваща смелостта и качествата да излезе на терен като рефер, бива отхвърлена само защото не се е принизила да си легне с него. Срамно и недопустимо!!!

Скандално е, че толкова хора искат да развиват женския футбол и жените във футбола, а в ОС на БФС-Монтана председателят да постъпва така с една жена“, казва още Свободин Колев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови