Руският Ростов би славния Байерн с 3:2

OFFNews 23 ноември 2016 в 21:11 4137 4

Руският Ростов шокира Байерн Мюнхен у дома в двубоя от петия кръг на груповата фаза в Шампионската лига.

Баварците вече си бяха осигурили участие в 1/8-финалите и не играха на 100 процента, но заради загубата с 2:3 ще останат на второ място в групата си. Руският тим пък вече има четири точки и гледа смело към Лига Европа напролет.

В 36-ата минута Дъглас Коща откри резултата в полза на Байерн. След пробив на Ренато Санчес отляво защитата на Ростов не успя да изчисти топката, тя попадна в бразилеца и той с техничен удар я насочи в горния десен ъгъл на Джанаев. Минута преди почивката след грешка в защитата на Байерн Полоз напредна в полето на съперника и намери Азмун, а той хладнокръвно финтира и прати топката покрай Улрайх.

В началото на второто полувреме грешка на Боатенг подари топката на съперника, а след това германският национал повали Нобоа в наказателното поле. Полоз бе точен от бялата точка и изненадващо изведе Ростов напред в резултата. Преднината на руснаците се задържа около две минути. Рибери изведе Бернат в наказателното поле и бранителят с мощен удар не остави шансове на вратаря на домакините.

Руснаците успяха отново да поведат в 66-ата минута. Тогава след една контраатака Тиаго изрита Полоз малко пред наказателното поле и от прекия свободен удар Кристиан Нобоа прати топката в левия долен ъгъл на Улрайх, който не бе заел най-добрата възможна позиция.

В другия мач от група D лидерът Атлетико победи с 2:0 ПСВ Айндховен.


РОСТОВ - БАЙЕРН 3:2

0:1 - Дъглас Коща (36)
1:1 - Азмун (44)
2:1 - Колаз (50-д)
2:2 - Бернат (52)
3:2 - Нобоа (66)

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРИ

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

3

El Commandante

23.11 2016 в 22:05

РУСС-КИ-Е ВПЕРЬОД!!!

Тъй ами...

63994

1

Red or Dead

23.11 2016 в 21:37

Пфуууууу....язък....руснаците пак имат повод за.....РАДОСТ..:)))

Аз пък искам Арсенал(от Лондон, не от Киев:))) да бие ПСЖ....ей тъй....понеже съм голем..ПИЧ;)......и съм голям фен на Гранит Джака.......тьоти Владичка(абе къде е тази нежна гургуличка)знае защо;)

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки