Русев отвърна на Домусчиев: Фокусът на проблемите във футбола бе изместен към личностни нападки

OFFNews 23 октомври 2018 в 11:50 1651 1

Финансовият благодетел на Левски Спас Русев излезе с изявление пред клубния сайт. В него той отговори тактично на вчерашните нападки на собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев.

В тях босът на разградчани заяви, че на "Герена" трябва да си гледат играта, селекцията и козирката. Ето какво се пише в сайта на Левски без редакторска намеса:

"Уважаеми привърженици,

В отговор на мое интервю вчера вечерта станах обект на неочаквани нападки. Аз не съм си позволил и не бих си позволил да обидя или засегна нито един собственик, президент или футболен деятел.

Фокусът на въпросите, които повдигнах за дългогодишните очевидни проблеми в българския футбол, съдийство и феърплей, беше изместен към личностни нападки, подкрепени с известна доза сарказъм и ирония, които изглежда са продиктувани от факта, че конкретни личности се припознават в моите думи.

Отказът да се дискутира феърплеят и съдийството показва, че живеем в два паралелни свята, единият от които е перфектен, но в който ние не живеем".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

1

Hissarion

23.10 2018 в 12:14

Органзирайте един дуел с писма между олигарси. Най добре електронни писма, че иначе ще са омазани с гел, заради един от тях.