Рожденикът Топузаков кастри Левски след 0:1 с чехи

OFFNews 05 февруари 2017 в 20:19 3387 0

Елин е в Кипър и няма да празнува с половинката си Весела

Рожденикът Елин Топузаков тегли конско на Левски след загубата 0:1 от Теплице. Чехите вкараха в последната секунда, а преди това "сините" имаха няколко положения. Треньорът, който днес навърши 40 години, коментира пред "Спортал".

"Доволен съм от себераздаването на момчетата, които не пестяха сили в мача. Има обаче други неща, които не ми харесаха. Как изглеждахме на терена, защото в доста от моментите се бяхме прибрали прекалено близко пред нашето наказателно поле.

Това не е критика само за защитата, ами става въпрос за целия отбор. Имаше пропуски в тактическо отношение, както в първото, така и във второто полувреме", сподели Топузаков.

"Не искам да давам персонални оценки. Има хора, които се представиха добре, други не чак толкова, но това го отдавам на умората към края на лагера. Мачовете зачестиха през три дни, колкото и да е, дори само по 45 минути, тези момчета играят на 100%. Именно затова ще намерим начин след последната контрола да освежим тима. Това обаче ще стане в София, но преди това имаме още доста работа да свършим. Най-вече от тактическо естество, тук в Кипър".

Той още не е решил дали ще покаже титулярите в последната контрола с Партизан Белград. "Зависи от състоянието на футболистите след срещата с Теплице дали ще играят много от тях 90 минути", допълни Топчо.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови