Роналдо се готви да чупи рекорди с Ал Насър

OFFNews 03 януари 2023 в 19:18 1847 0

Футбол

Снимка instagram.com/alnassr_fc

Кристиано Роналдо

Португалската мегазвезда Кристиано Роналдо обяви, че е щастлив да облече екипа на тима от Саудитска Арабия Ал Насър. Асът беше представен като ново попълнение на тима и за първи път говори пред медиите в страната.

"Светът на футбола се развива постоянно, лигата в Саудитска Арабия е много конкурентноспособна и аз съм щастлив да бъда тук. С нетърпение чакам първия си мач, надявам се да е още утре.

Не ме интересува какво говорят хората за моето решение да играя тук. Футболът постоянно се развива и лигата тук е много развита. Това съвсем не е краят на моята кариера.

Договорът ми е уникален, защото и аз съм уникален играч. Счупих всички рекорди в Европа и искав да направя същото и тук", каза Роналдо пред медиите.

Португалецът напусна Манчестър Юнайтед и се присъедини към Ал Насър в края на декември. Договорът му с Ал Насър е до лятото на 2025 година.

В договора му има и клауза, че може да премине в английския Нюкасъл под наем, но при условие, че "свраките" се класират за участие в Шампионската лига през следващия сезон.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!