Роналдо остава в Реал

OFFNews 25 юли 2017 в 11:30 1330 0

Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо прекрати всякакви спекулации, че ще напусне испанския гранд. Футболистът официално потвърди за решението си да остане в клуба.

"Да печеля трофеи с Реал ми донесе страхотни емоции. Искам пак да го постигна. Трябва да работя здраво всяка година, за да продължа в същия ритъм. Футболът е моят живот и страст", сподели португалецът пред "Марка".

За желанието на голаджията да се раздели с "белите" се заговори по-рано това лято, след като стана ясно, че той е разследван за укриване на данъци в особено голям размер - около 14 млн. евро.

Според информациите тогава Роналдо бил останал разочарован от липсата на подкрепа от страна на клуба.

Някои медии дори разкриха как от Реал натискали изданията да не публикуват снимки на Кристиано с екипа на шампионите, докато отразяват новините покрай разследването. Това той приел за крайно обидно.

Суперзвездата на Реал Мадрид прави самостоятелно турне по време на своята лятна ваканция. Португалецът ще си почива до 5 август, а тези дни радва хората в Китай.

Португалецът направи впечатляващ сезон, като спечели най-престижния европейски клубен турнир, както и Ла Лига. Ако Кристиано триумфира отново с най-престижната индивидуална награда, тя ще бъде негова пета и той ще изравни големия си конкурент Лионел Меси.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови