Роналдо и ВАР спасиха Ювентус срещу Сампдория

OFFNews 29 декември 2018 в 15:37 1782 1

Снимка Facebook: Juventus

Ювентус стигна до драматична победа с 2:1 срещу Сампдория в двубой от 19-ия кръг на иаталианската Серия А, игран на стадиона на "бианконерите".

Системата за видеоповторение спаси торинци, тъй като гостите вкараха изравнителен гол в продължението, който обаче бе отменен заради засада.

Суперзвездата Кристиано Роналдо се превърна в големия герой за домакините, след като вкара и двата гола за техния успех. Той бе точен в 2-ата минута и в 65-ата от дузпа.

За гостите попадението бе дело на намиращия се във фантастична форма Фабио Куалиарела, който вкара от дузпа в 33-ата минута. В 91-ата минута Сапонара вкара изравнителен гол, който обаче както вече е ясно бе отменен заради засада.

Така Юве се реваншира на своите верни фенове за ремито срещу Аталанта в миналия кръг и в крайна сметка след днешната победа тимът вече има 53 точки и е с цели 12 повече пред втория Наполи, който обаче има и мач по-малко. След загубата Сампдория пък е на 5-ото място с 29 точки.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

1

kokoten

29.12 2018 в 17:27

За сведение на идиота написал статийката по-горе:ВАР не спасява никого,просто се вижда истината....чакам с нетърпение въвеждането на ВАР у нас,за да видя какво ще правят тогава някои отбори,може пък да му намерим цаката и да съсипем и това нововъведение.....