Рок звездата Моуриньо (видео)

Донислав Донев 28 ноември 2018 в 13:32 1995 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо загуби контрол над емоциите си и отпразнува като рок звезда по време на концерт попадението на Маруан Фелайни при драматичната победа на "червените дяволи" над Йънг Бойс с 1:0.

Така англичаните си гарантираха участие в следващата фаза на Шампионската лига, стигайки до поредната си инфарктна победа в турнира и успяха поне малко да се реваншират пред феновете си за постоянните си издънки във Висшата лига.

Специалния изпадна в тотална еуфория след гола на Фелайни и хвърли агресивно поставката с вода, наподобявайки изявите на известни рок изпълнители от близкото минало.

Един от тях е бившият китарист на митичната група "Deep Purple" Ричи Блекмор, който имаше навика да хвърля на сцената всичко, което види. Примерите са много, а на вас оставяме да прецените на кой изпълнител ви напомня.  

Иначе португалецът не остана напълно доволен от представянето на Юнайтед. Специалния все пак изтъкна, че досега няма сезон, в който воденият от него тим да не е преодолял тази фаза на турнира.

"Надявам се никой да не каже, че сме играли дефанзивно... Определено трябваше да вкараме повече голове. Попаднахме в една от най-трудните групи и да се класираме след петия кръг, според мен, е добро постижение. Имаше както хубави, така и разочароващи неща в представянето ни. Ако бяхме отбелязали ранно попадение, развоят щеше да е съвсем различен.

Искахме да започнем агресивно и мисля, че феновете го забелязаха. Напрежението се покачваше с всяка изминала минута. Само най-добрият вратар в света можеше да ни спаси в ситуацията след почивката и той го направи. Достатъчно съм опитен и мога да предвиждам какво ще се случи. Трябваше ни допълнителен халф в края на двубоя, за да можем да отбележим гол.

Доволен съм, че зарадвах привържениците ни и любителите на статистиката. От 14 сезона в Шампионската лига, 14 пъти, водените от мен отбори преминават групите. В единствения сезон, в който не участвах в турнира, спечелих Лига Европа", каза Моуриньо след срещата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!