Реал Мадрид разби Селта и докосва титлата

OFFNews 17 май 2017 в 23:52 2288 0

Реал Мадрид победи с 4:1 в гостуването си на Селта Виго в отложения мач от 21-ия кръг на Примера дивисион и направи огоромна крачка по пътя си към титлата.

Кристиано Ронадо откри резултата в 10-ата минута след великолепен изстрел от дъгата на наказтелното поле, който направи вратаря на Селта Серхио Алварес безпомощен.

В 48-ата минута португалската суперзвезда удвои преднината на "белия балет", реализирайки второто си попадение, след хитра асистенция на Иско.

В 63-ата минута домакините останаха с човек по-малко на терена. Яго Аспас получи втори жълт, респективно червен картон. Санкцията бе за симулация, след като футболистът на Селта падна в наказателното поле.

Все пак Селта стигна до попадение благодарение на Джон Гуидети в 69-ата минута. Но само три минути по-късно Карим Бензема вкара за 3:1 и уби надеждите на домакините за нещо повече в мача.

В края на двубоя Тони Кроос оформи крайния резултат в 88-ата минута. След този мач Реал докосва титлата кръг преди края на първенството, след като дръпна с 3 точки на преследвача си Барселона.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови