Реал излиза без Роналдо срещу Юнайтед в Скопие

ОFFNews 09 юни 2017 в 20:03 5435 0

Стадионът в Скопие ще приеме финала за Суперкупата на Европа на 8 август. Излизат Реал и Манчестър Юнайтед! Радвайте се фенове, че може да гледате двата гранда на един хвърлей от България. И се питайте защо дори македонците ни изпревариха в строежа на свестен стадион.

Лошата новина за почитателите на футбола е, че в Скопие няма да пристигне Кристиано Роналдо. Според испанската преса най-голямата звезда на Реал ще получи месец допълнителна почивка. Така няма да излезе срещу бившия си тим.

Роналдо не е глезен от треньора Зидан. Просто той трябва да участва и турнира за Купата на Конфедерациите в Русия това лято и ще бъде претоварен. Португалия представлява Европа като шампион на континента в състезанието през юни.

А програмата е тежка. Роналдо е заявен за турнето на Реал в Америка от 23 юли. Там плащат милиони, за да гледат най-големите звезди.

Но звучи невероятно най-добрият футболист в света към момента да вземе участие, освен ако Португалия не отпадне рано. Жалко, защото в Маями тимът му ще играе срещу Барселона. Ел Класико в САЩ! Вероятно и без Кристиано ще си струва.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови