Разрушаването на "Българска армия" стартира след 10 декември

Тогава ще бъде изигран последният мач преди реконструкцията

OFFNews 23 ноември 2023 в 13:21 5039 2

ЦСКА

Снимка Официален сайт на ЦСКА

Така изглеждат специалните билети

ЦСКА започва тръжни процедури за разрушителни дейности на стария стадион "Българска армия", както и избор на строител за новото съоръжение, съобщиха от клуба.

Последното домакинство преди реконструкцията ще бъде срещу Лудогорец на 10 декември. Любопитното е, че датата съвпада с рождения ден на собственика на клуба Гриша Ганчев.

"Уважаеми привърженици,

С нестихващо вълнение бихме искали да съобщим, че предприемаме следващите стъпки по пътя към голямата ни мечта.

Какво предстои?
В спешен порядък започваме тръжни процедури за разрушителни дейности на стария стадион, както и избор на строител за новото съоръжение. Няма да губим и минута без работа по проекта. Тези процедури обаче отнемат време, затова и най-доброто решение е отборът да доиграе полусезона на „Българска армия“, а в паузата съоръжението да бъде затворено и подготвено за безопасния му демонтаж.

И така отговорът на въпроса, който вълнува всички ви - последният мач на построения през 1976 г. стадион „Българска армия“ ще бъде домакинството на „Лудогорец“ на 10.12.23 г. Ще отбележим това паметно събитие подобаващо. Очакват ви активности и изненади. Подробности ще бъдат дадени с наближаване на датата.

Предвид огромния интерес, който очакваме и на който се надяваме, от днес в продажба онлайн пускаме специални билети по случай последния мач на “Българска армия”. Всеки, закупил билет със специален дизайн онлайн, ще има възможност да го получи на касите на стадиона от петък - 08.12.23 г.

Заповядайте заедно да затворим завинаги вратите на 56-годишния стадион.

Е, „армейци“, преборихме се! ЦСКА ще има свой собствен модерен стадион!", съобщиха от ЦСКА.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8769

2

flatko

23.11 2023 в 14:53

Не виждам какво им пречеше на футболните фенове да си имат по-голям и луксозен стадион някъде в покрайнините на града, където да имат повече паркоместа, място за празненства, спортни медии и магазини за знаменца и фланелки. Вместо това, предпочитат да опаркират целия парк в центъра на София, да почупят пейките, да се млатят и да овъргалят в бутилки най-зеленото място в града, докато полицейски кордон ги разделя от останалото население, което просто иска да си почине в парка през уикенда.
Радва ме, че поне за известно време това ще спре.
И нямам нищо против нормалните културни хора, които просто харесват спорта, но за съжаление те са малцинство.

1000

1

vgeorgiev

23.11 2023 в 13:58

И да се молим да не се проточи като Стадион Варна /Юри Гагарин/ или АМ Хемус.
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика