Разпродажбата в Лудогорец продължава

OFFNews 05 септември 2017 в 12:49 1562 0

Разпродажбата на звездите на Лудогорец продължава. Не, тимът от Разград не се е отказал от големите си амбиции, но явно е стартирал програма за обновяване на състава и отърваване от чужденци, които се чувстват вече изчерпани, а и да попълни сметките си след неуспеха да влезе в Шампионската лига.

Ръководството на разградчани е на крачка от осъществяването на още един скъп изходящ трансфер. Медиите в Турция вкупом пишат, че шампионите са се договорили с местния Бурсаспор за продажбата на холандското крило Върджил Мисиджан. 

Този тим искаше футболиста на разградчани още в средата на август. Тогава обаче предлагаше твърде малко пари. Според информациите от южната ни съседка, офертата е била за 1 млн. евро, докато "орлите" са поискали 2.5 млн. 

Сега обаче от Бурсаспор са излезли с предложение от 1.5 млн. евро и бонуси. Това би трябвало да склони Лудогорец да продава, а според изданието "Милиет", сделка се очаква да има до няколко дни. 

Трансферният прозорец в Турция е отворен до 8 септември, така че има достатъчно време за избистряне на детайлите по споразумението. Лудогорец вече прибра близо 12 млн. евро от трансфери това лято, но може да увеличи сметките си с още милиони.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови