Разпродадоха билетите по 30 лева за битката на София

OFFNews 22 април 2017 в 17:33 3209 0

Българският фен е готов да плаща, но за да гледа истински футбол. Фенове изкупиха всички ВИП билети по 30 лева за дербито на София между ЦСКА 1948 и Гранит Владая.

Съперниците вървят съответно първи и втори в четвърта столична дивизия, зона "ЮГ". Мачът е утре от 17,00 ч. на стадиона в Герман, направен на кукла от Румен Чандъров.

Очаква се и солидна агитка от Владая. Тимът мачка наред от началото на пролетта.

Ръководството на "червените" се реши на рискована идея. Малката трибуна в Герман беше разпределена на централни места по 30 лева едното, а периферните вървят по 15 лева. Всички правостоящи влизат срещу 10 лева. Това прави билетите на ЦСКА 1948 най-скъпите у нас, надвишава дори тези в "А" група.

Рискът обаче излезе сполучлив. Билетите по 30 лева свършиха първи, те се продаваха в системата на "Ивентим" и по верига бензиностанции. Към края са и тези по 15 лева.

От началото на пролетния сезон ЦСКА 1948 вдигна цените на билетите, тъй като по подобие на големите европейски отбори иска да гарантира поне 20% от бюджета чрез продажба на билети и сувенири.

Клубът поиска емблемата на ЦСКА, а ще кандидатства и за стадион "Българска армия". Целта е след три години тимът да играе в "А" група, а веднага след това да влезе и в групите на европейските турнири.

Собственици на ЦСКА 1948 са фенове по примера на Барселона, като плащат 50 лева членски внос а година. Засега най-сериозен спонсор е "Efbet" на бизнесмена Васил Божков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови