Разнобой в Лудогорец за съдбата на Марселиньо

OFFNews 27 юли 2019 в 10:16 2500 0

Снимка ludogorets.com

Разнобой цари по върховете в Лудогорец относно съдбата на бразилската звезда на отбора Марселиньо. Роденият през 1984 година футболист предизвика гнева на треньора Стойчо Стоев с поведението си след смяната му в мача с Ференцварош в Шампионската лига.

Тогава той напусна терена с ехидна усмивка, а след това продължи да се държи предизвикателно и на резервната скамейка. Преди време бразилецът ритна бутилка, след като отново беше сменен от Стоев, чието търпение към него явно е изчерпано.

При прибирането на отбора от Рейкявик след срещата с Валур (1:1) в Лига Европа, наставникът заяви, че докато той е начело на “орлите”, бразилецът повече няма да запише официален мач.

“Темата за Марселиньо за мен е изчерпана. Той няма как да не е част от отбора, тъй като си има договор с клуба. Но поне аз докато съм треньор, той не е част от този отбор.

Тъй като направи неща, който всеки уважаващ себе си човек с достойнство не би ги подминал с лека ръка. Аз смятам, че съм такъв човек с достойнство и няма как да не му обърна сериозно внимание”, отсече Стоев.

Изпълнителният директор на разградчани Ангел Петричев обаче се идказа по-дипломатично към този въпрос.

“Не знам точните думи на Стойчо Стоев, но понякога емоциите вземат връх. След време позициите може да се сближат. Така че, аз не мисля, че става дума за нещо крайно и категорично”, заяви Петричев.

Очевидно решението за съдбата на бразилеца, който е един от най-скъпоплатените играчи на разградчани, ще трябва да бъде взето от собствениците на клуба.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови