Лудогорец се измъкна от резила и стигна до равенство с исландци

OFFNews 26 юли 2019 в 00:07 1509 0

Лудогорец стигна до измъчено равенство 1:1 с Валур в среща от втория квалификационен кръг на Лига Европа, играна на на стадион "Хлидаренди". 

Разградчани изиграха много слаб за стандартите си мач, въпреки че владееха повече инициативата в този двубой, но пропуснаха някои добри шансове.

Реваншът между двата тима е в Разград на първи август. Победителят от тази двойка ще играе срещу загубилия от срещата между ФК Копенхаген и ТНС.

Срещата започна с едноминутно мълчание по повод смъртта на Сигурдур Дагсон, който е една от легендите на Валур. "Орлите" поеха инициативата, но не стигаха до сериозни опасности пред вратата на Валур.

В 11-ата минута домакините шокираха разградчани. Ласе Петри изненада Пламен Илиев с удар от далечна дистанция. Вратарят очакваше центриране, докато датчанинът реши да стреля право във вратата и вкара за 1:0. 

Лудогорец успя да изравни във втората минута на добавеното време. Вандерсон проби отляво и центрира в наказателното поле, където Абел Анисе бе оставен сам и с глава вкара за крайното 1:1.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови