ПСЖ предложи оферта от 200 милиона за Роналдо

OFFNews 22 юни 2017 в 12:15 1471 1

Сагата около суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо продължава. Португалецът е получил оферта от 200 милиона евро от френският гранд ПСЖ, пише вестник "Марка".

Нападателят ще покаже предложението на боса на "белия балет" Флорентино Перес на срещата им след приключването на участието на Португалия на турнира за Купата на конфедерациите в Русия.

Босът на Реал вече обяви, че цената на играча е 1 милиард, но едва ли ще може да отхвърли с лека ръка такова предложение, което изглежда по-реалистично.

От изданието уточняват, че решаващо ще е мнението на самия Роналдо на срещата. Ако и тогава е твърд в намерението си да напусне, такава оферта няма как да бъде пренебрегната.

В същото време бившият халф на Реал Мадрид и легенда на Португалия Луиш Фиго сподели, че трудно може да си представи Кристиано в друг клуб.

"Вероятно има много фактори, които карат Роналдо да напусне Реал. При всички положения, това е негово собствено мнение. Аз лично трудно си представям как той отива в друг клуб.

Привърженик съм на мнението, че незаменими играчи няма. Нямам предвид само Роналдо и Пепе. Смятам, че клубовете не бива да са зависими от никого. Историята на тима е преди всичко друго", каза португалецът пред AS. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

22.06 2017 в 12:37

Босът на Реал вече обяви, че цената на играча е 1 милиард...


Босът обяви, че НЕУСТОЙКАТА по договора на гелосания гей е 1 млрд. Неустойката мама ви проста! И каза, че който предлага оферта трябва да е готов да я плати, за да може още утре роналдо да заиграе другаде.
 
X

Да помогнем на украинските деца!