Протести в двата лагера на среднощното Ел Класико

ОFFNews 16 август 2017 в 12:48 1191 0

Роналдо може да развява ръце тази нощ, но само от трибуните

Протести ще разкрасят поредното Ел Класико, което започва в необичаен час. Реал и Барселона излизат в Мадрид от 00,00 часа българско време. Реваншът за Суперкупата на Испания е изтеглен нарочно по-късно, за да са завършили мачовете от Шампионската лига.

"Белия балет" спечели с 3:1 на терена на големия си съперник и изглежда фаворит за спечелване на трофея. Тимът на Зидан се намира в очевидно по-добра форма, показа го и в първата среща, и срещу Манчестър Юнайтед.

Напрежението в Барселона след напускането на Неймар и лошия старт е очевидно. Част от играчите мърморят срещу ръководството, феновете са бесни на трансферната политика. Очакват се плакати срещу президента Бартоломеу тази вечер. Или нощ, както предпочитате.

Аут е и Иниеста, който лекува контузия. Все пак меси никога не трябва да бъде отписван, а дори победа без купа в Мадрид ще свали напрежението.

Реал има само един проблем - отсъствието на Кристиано Роналдо. Той беше наказан за 5 срещи, след като блъсна съдията в първата среща. "Бернабеу" ще стане в знак на протест в седмата минута. Ясно е защо точно тогава, но все пак . заради любимия номер на португалския ас.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови