Пропадна трансферът на Симеон Славчев в Бирмингам

OFFNews 03 август 2017 в 17:12 2840 0

Българският национал Симеон Славчев няма да играе за английския Бирмингам Сити. Мениджърът на тима Хари Реднап се отказа от привличането на родния национал.

Славчев се връща в португалския Спортинг Лисабон, с който има договор до лятото на другата година, като от тима ще продължават да търсят варианти за бъдещето му.

Халфът беше на проби в Бирмингам и игра в контролите с Кидърминстър и с Оксфорд Юнайтед. Другият футболист, който също си опита късмета там е анголският защитник Алонсо, който също се връща в отбора си Рекреативо ди Либоло.

Според някои медии, много е вероятно националът да бъде пратен в друг отбор от португалската лига срещу минимална сума и с голям процент от следващ трансфер. Такива варианти за него могат да бъдат отборите на Витория Гимараеш и Спортинг Брага.

Във форумите доста фенове се изказват положително за Симеон. Един от тях споделя, че "е глупаво да се гони играч, който никога не е получил шанс".

Друг го подкрепя с думите, че "играч от страна със 7 милиона население и дала страхотни футболисти заслужава да получи поне 10 мача кредит в първия отбор".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!