Промяната в Левски започва с връщането на Гаджев

OFFNews 04 май 2017 в 10:20 2320 1

Владимир Гаджев е пред завръщане на "Герена". Халфът, който изпадна с екипа на Ковънтри в четвърта дивизия на Англия, със сигурност напуска отбора през лятото, когато ще стане свободен агент.

Футболистът е любимец на треньора на "сините" Николай Митов, като се твърди, че двамата са се разбрали да се видят след края на сезона и да обсъдят завръщането му в Левски, твърди "Меридиан Мач".

Наставникът иска Гаджев да замени напускащия в посока Русия Георги Костадинов. Последният отказа да подпише нов договор със "сините", въпреки че от клуба му предложиха двойно увеличение на заплатата. Според информациите той ще продължи кариерата си в Урал.

Самият Гаджев също е в отлични отношения с Митов. Той тренираше именно под негово ръководство в Септември, преди да поеме към Ковънтри. На "Герена" пък се надяват неуспешният му престой в Англия да го е отказал от огромното му желание да играе зад граница.

Както е известно, докато носеше екипа на Левски Гаджев се прочу с постоянното си желание да напусне  посока чужбина. Той няколко пъти се сбогуваше с фенове и съотборници, но в крайна сметка оставаше на "Герена".

Завръщането на Владимир Гаджев ще е само малка стъпка от мащабната промяна в отбора, която подготвят Николай Митов и Даниел Боримиров. Треньорът и спортният директор работят по мащабна селекция, която ще е предимно с играчи от чужбина. Отборът ще се подсили във всички линии, а новите футболисти могат да достигнат дори двуцифрена бройка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!