Променят движението в Разград заради Лудогорец - ЦСКА

OFFNews 05 април 2018 в 14:09 4519 0

По повод дербито между Лудогорец и ЦСКА, която ще се проведе на 6 април 2018 г. от 17:00 часа на стадион "Лудогорец Aрена", от 14:00 часа няма да бъдат допускани автомобили по улиците "Ветеринарна", "Мраморно море" и Северен булевард.

Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в Разград. Временната забрана за движение на МПС по улица "Ветеринарна" няма да важи за живущите на улица "Северен булевард".

Освен това се забранява внасянето на спрейове със защитен газ, с разяждащи или оцветяващи вещества, пиротехнически средства, източници на открит огън, леснозапалими течности.

На стадиона няма да се допускат лица, носещи хладно или огнестрелно оръжие, чадъри или други остри предмети, създаващи предпоставки за нараняване, както и лица във видимо нетрезво състояние.

Не е разрешено внасянето на флакони с парфюми, дезодоранти и други течности с пулверизатор. На стадиона няма да бъдат допускани посетители с бутилки.

От страна на клуба е осигурен кетъринг и гражданите ще имат възможност да си закупят безалкохолни напитки и вода. Не може да влизат и малолетни лица без родители или придружители, които нямат декларация за упълномощаване съгласно чл.8, ал.7 от Закона за закрила на детето.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови