Прекратяват мач на юношеските национали от съображения за сигурност

OFFNews Последна промяна на 07 февруари 2020 в 11:18 1031 0

Последната проверка на юношеския национален отбор на България до 19 г. на турска земя бе прекратена на полувремето при резултат 1:0 за младите „лъвчета“. Причина за предсрочния край на приятелския мач бе проблем със съдийската бригада.

Реферите, назначени за двубоя, претърпяха пътно-транспортен инцидент и не успяха да се явят навреме за началото на мача.

След консултация между двата тима бе решено в ролята на арбитри да влязат хора от двата щаба. Така срещата в спортния комплекс в Алания все пак започна, но неспортменски изяви, най-вече от страна на отбора на Узбекистан, нажежиха обстановката на терена.

За да бъдат предотвратени по-сериозни инциденти и да не се рискува здравето на футболистите, на полувремето бе решено мачът да не бъде доигран.

В първата си проверка между двата тима преди 4 дни съставът на Ангел Стойков постигна категорична победа с 2:0, а и в тези 45 минути показа по-класна игра и поведе след попадение на капитана Денислав Ангелов.

Така България U19 завърши подготвителния си лагер в Турция с 3 успеха в 3 мача и голова разлика 5:0.

Съставът на България: 12. Виктор Николов, 2. Александър Ганчев, 3. Станислав Работов, 13. Кольо Станев, 19. Димитър Жеков, 14. Станислав Шопов, 17. Кирил Киров, 16. Димитър Стоянов, 15. Мартин Атанасов, 7. Мартин Петков, 21. Денислав Ангелов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови